Guardian Tales Mod Apk v2.60.1 (Joies il·limitades) (MOD, Diners il·limitats)

Guardian Tales Mod Apk V2.60.1 (Joies Il·limitades)

Additional Information

应用名称 Guardian Tales Mod Apk v2.60.1 (Joies il·limitades)
发行人
类型
尺寸 190 MB
最新版本 v2.74.0
MOD信息 Diners il·limitats
价格 自由
开始吧 Google Play
更新资料 August 11, 2023 (11 months ago)
现在就下载 ( 190 MB )

Guardian Tales és un joc de trencaclosques molt creatiu i a la gent li encanta jugar a jocs de trencaclosques i s'avorreixen i no tenen res a fer. En aquest joc pots veure molts personatges bonics.

Pots seleccionar qualsevol dels personatges amb els quals vulguis jugar i cada personatge té les seves pròpies habilitats úniques i especialitats de lluita contra els enemics. Heu de fer moltes estratègies per matar els enemics i també podeu tenir l'oportunitat d'explorar molts llocs i masmorres que són molt emocionants i esgarrifoses de veure.

Què és Guardian Tales Apk?

Guardian Tales Apk és un joc de trencaclosques en el qual podeu veure moltes funcions úniques amb la disponibilitat de controls fàcils i senzills. En aquest joc pots fer moltes estratègies per fer les accions per matar els enemics escollint els teus herois preferits.

Guardian Tales Mod Apk

Millors característiques de Guardian Tales Mod Apk

Un joc de trencaclosques molt únic

Aquest és un joc de trencaclosques molt únic i ple de moviments emocionants en el qual pots veure molts trencaclosques exclusius i emocionants i has de resoldre aquests trencaclosques en el temps donat. Podeu veure moltes ubicacions i heu d'explorar totes aquestes ubicacions per guanyar el joc.

Feu estratègies il·limitades per fer accions

Aquest és un joc molt sorprenent i has de fer moltes estratègies per tal de fer alguna acció que t'ajudi a completar el trencaclosques. Has de realitzar diferents activitats i accions per completar la història del trencaclosques i després podràs acabar el nivell.

Guardian Tales Mod Apk

Ubicacions i masmorres desafiants

Hi ha moltes ubicacions i calabossos disponibles en aquest joc i has d'anar a aquestes ubicacions i calabossos i completar tots els trencaclosques per guanyar. Algunes de les ubicacions i Dungeons són tan fantasmagòrics i heu d'explorar aquestes ubicacions.

Seleccioneu els vostres herois preferits

En aquest joc hi ha molts herois disponibles i tot depèn de tu amb quin heroi vols jugar. Tots els herois tenen les seves pròpies habilitats de joc i podeu seleccionar qualsevol dels herois veient les seves habilitats de lluitar contra els enemics.

Utilitzeu les millors armes per a la vostra protecció

En aquest joc, hi ha moltes armes disponibles que podeu utilitzar per protegir-vos. Totes aquestes armes són tan fortes i poderoses i has de comprar noves armes per protegir-te i també pots desbloquejar i millorar les teves armes per potenciar les seves habilitats.

Personalitza el teu castell i herois

També pots construir i crear el teu castell en aquest joc i pots personalitzar el teu castell segons la teva elecció. També podeu personalitzar el vostre heroi segons les vostres preferències i utilitzar-hi diferents opcions de personalització.

Guardian Tales Mod Apk

Quin és l'ús de Mod of Guardian Tales Apk?

Guardian Tales Mod Apk és la versió piratejada de l'esquema en què es desbloquegen tots els herois i totes les armes estan disponibles de forma gratuïta. En aquesta versió, podeu obtenir diners il·limitats de manera gratuïta i, a més, aquesta aplicació no té cap càrrec que haureu de pagar per jugar.

Noves funcions a Guardian Tales Mod Apk

Tots els herois desbloquejats

A la versió modificada d'aquest joc, tots els herois estan disponibles que pots desbloquejar.

Totes les armes disponibles

A la versió actualitzada d'aquest joc, estan disponibles totes les armes que podeu utilitzar

Diners il·limitats

A la versió millorada d'aquest joc, podeu obtenir diners il·limitats de manera gratuïta.

Poder jugar lliurament

A la versió modificada d'aquest joc, no hi ha càrrecs addicionals que hagis de pagar per jugar.

Procediment per descarregar Guardian Tales Mod Apk

Si voleu descarregar aquest joc al vostre dispositiu, heu de cercar el nom del joc a Internet i podreu veure molts resultats. Obriu una de les pàgines web on podeu veure l'opció de descàrrega i feu clic al botó de descàrrega per descarregar el joc al vostre dispositiu.

Per què val tant la pena descarregar Guardian Tales Mod Apk?

Hauríeu de descarregar aquest joc increïble perquè aquest joc us proporciona prou gaudi com per a que mai us avorrireu. També pots jugar a aquest joc en qualsevol moment i en qualsevol lloc perquè puguis passar temps de qualitat mentre jugues a aquest joc.

Guardian Tales Mod Apk


Paraules finals

Guardian Tales Mod Apk és un joc de trencaclosques molt únic en el qual pots veure molts herois bonics i bonics i has de seleccionar tots els herois que t'ajudin a protegir-te dels enemics utilitzant diferents armes.

常见问题

Q. Guardian Tales Mod Apk és un joc lleuger?


Sí, Guardian Tales Mod Apk és un joc lleuger.


Q. Puc descarregar Guardian Tales Mod Apk als iPhones?

Sí, podeu descarregar Guardian Tales Mod Apk a l'iPhone.


4.16 / 5 ( 123 votes )

发表评论

KINGMODAPK.NET