WhatsApp Messenger Apk (MOD, Monet ominaisuudet)

WhatsApp Messenger Apk

Additional Information

Nom de l'application WhatsApp Messenger Apk
Éditrice
Genre
Taille 47 MB
Dernière version v2.23.19.84
Info MOD Monet ominaisuudet
Prix Libérer
Obtenez-le Google Play
Mise à jour October 10, 2023 (8 months ago)
Télécharger maintenant ( 47 MB )
WhatsApp Messenger on loistava yhteyssovellus, jonka avulla pysyt lähellä ystäviä, perhettä ja työtä. Nykyaikana yhteyden pitämisen merkitys on enemmän kuin koskaan. Tämän sovelluksen avulla voit vaihtaa asiakirjoja ja videoita. Sovellus käyttää puhelimesi Internet-yhteyttä ja antaa sinun lähettää viestejä. myös jokainen voi ladata GB Whatsapp APK: n WhatsApp-vaihtoehtona.

WhatsApp Messenger

Ilmainen

Meitä kaikkia ärsyttää, että jopa minuutti puhelu voi maksaa sinulle paljon rahaa. WhatsApp-messenger käyttää Internetiäsi ja antaa sinun soittaa ilmaisia puheluita kaikkialla maailmassa. Voit jakaa videoita, valokuvia ja asiakirjoja ulkomailla asuvien ystävien tai perheen kanssa.

WhatsApp Messenger

Ryhmäkeskustelu

Välilehtien pitäminen kaikilla ystävilläsi ei ole helppoa kerralla, koska se voi viedä paljon aikaa. Tämän sovelluksen avulla voit kuitenkin luoda ryhmän lisäämällä useita ystäviä samaan chat-ikkunaan. Voit soittaa nopeasti ja lähettää viestejä ystävillesi kerralla.

WhatsApp Messenger
 

Jaa useita valokuvia kerralla

On surullista, jos joku ystävistäsi tai perheenjäsenistäsi ei ole kanssasi tiettynä päivänä. Voimme kuitenkin aina pitää heidät sitoutuneina ja tietoisia siitä, miten asiat tapahtuvat. Voit jakaa useita valokuvia ja videoita kerralla ja tehdä rakkaistasi osa elämääsi.

WhatsApp Messenger
 

Mykistä ihmiset

Yhteydet ovat erinomaiset, mutta usein ihmiset voivat ärsyttää sinua lähettämällä viestiä uudestaan ja uudestaan. Yleensä olet osa ryhmää, mutta keskustelu ei houkuttele sinua. Voit käyttää WhatsApp-mykistyskuvaketta pysyessäsi ryhmässä, mutta et saa viestejä.

WhatsApp Messenger

Jaa sijainti ja yhteystiedot

Yhteystiedon etsiminen ja kirjoittaminen manuaalisesti voi aiheuttaa virheen. WhatsAppin avulla voit jakaa yhteystietoja ja jakamisvaihtoehtojen avulla. Näin virheille ei ole tilaa, ja voit jakaa oikean sijainnin tai yhteydenoton.

WhatsApp Messenger
 

FAQ

Q. Onko WhatsApp Messenger ilmainen?

Kyllä, WhatsApp Messenger on maksuton eikä sillä ole maksuja kotimaan- tai ulkomaanpuheluista.

Q. Täytyykö meidän kirjautua WhatsApp Messengeriin uudestaan ja uudestaan?

Voit ladata WhatsAppin kerran puhelimeesi ja luoda tilin nykyisellä numerollasi. Ei tarvitse kirjautua ulos tai kirjautua uudestaan ja uudestaan.

Q. Kuinka voimme ladata WhatsApp Messengerin?

Yksinkertainen tapa ladata WhatsApp Messenger on käyttää Google Playta.

Q. Onko WhatsApp Messengeria käytettäessä turvallisuusuhkia?

WhatsAppin käytössä ei ole turvallisuusuhkia, koska kaikki viestit ja puhelut on salattu päästä päähän.


3.1 / 5 ( 20 votes )

Laissez un commentaire

KINGMODAPK.NET